Ardei umpluti

de Isabel in Mancaruri cu carne, 2 Iul 2013 | 3852 vizualizari

 

Ardei umpluti cu carne tocata de porc.

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata de porc,
  • 10 ardei verzi,
  • 3 cepe,
  • 3 rosii,
  • 1 ou,
  • 1 cartof,
  • o cescuta orez,
  • 1 legatura marar,
  • 1 legatura patrunjel,
  • cimbru,
  • delicat de legume,
  • piper,
  • 2 lg ulei

Sosul:

  • o foaie dafin,
  • delicat,
  • piper,apa si 3 lg bulion
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Se curata ardeii,se taie ceapa marunt,se taie cerculete din rosii pt capacele.

Se caleste ceapa,apoi se adauga carnea si cand a mai scazut zeama lasata de carne se pune cartoful ras si scurs de zeama,si ce a ramas de la rosii se rade peste si se caleste pana mai scade din zeama.

Se opreste focul si se aduga orezul,verdeata tocata marunt,condimentele,oul si se amesteca bine.Se umplu ardeii si se pun capacele din rosii,se pun cu capacelele in sus intr-o oala se adauga apa pana ii acopera un deget,se adauga bulionul si condimentele si se fierb aprox o ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]