Ardei umpluti cu carne

de Criss in Mancaruri cu carne, 7 Noi 2012 | 3249 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -600 g carne tocata
  • -12 ardei grasi medii
  • -1 cescuta orez
  • -1 ceapa
  • -1 morcov
  • -patrunjel verde
  • -frunze de telina
  • -sare
  • Pentru sos:
  • -2 cepe verzi
  • -3 rosii
  • -suc de rosii
  • -apa
  • -sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne:

Se toaca si se caleste ceapa in foarte putin ulei. Se adauga morcovul ras, orezul foarte bine spalat, carnea tocata, sare, piper, patrunjel verde. Ardeilor li se taie un capac, se scot cotoarele, se spala ardeii si capacele. Se umple cu amestecul de carne si orez, se pun capacele.

Se taie ceapa si se caleste in putin ulei, se adauga cubuletele de rosii, suc de rosii, apa, sare. Se pun ardeii in oala, se toarna sosul si se pun la fiert . Se adauga frunze de telina (optional). 

Daca n-ar fi fost caldura asta criminala, as fi pus oala 30 minute in cuptor. Dar din cauza caldurii excesive am renuntat, insa au fost foarte buni si asa, cu smantana si ardei iute.  

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu sos de rosii si busuioc