Ardei umpluti de post

de SanatateAcasa in Mancaruri de post, 14 Mar 2012 | 5422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura de marar,
  • sare,
  • piper,
  • 1 cana cu orez,
  • 1 litru cu pasta de rosii,
  • 10 ciuperci champignon,
  • 2 morcovi,
  • 1 ceapa
  • 10 ardei grasi, verzi.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti de post:

Se spala ardeii cu apa rece. Se taie capace, adica partea cu codita. Se inlatura peretii interiori si semintele. Se dau deoparte si se pregateste umplutura.

Se taie ceapa marunt. Se spala ciupercile si se taie cubulete mici. Se spala morcovii si se taie cubulete, dupa care se amesteca toate acestea cu putina pasta de rosii, marar tocat marunt, sare, piper si orez. Se pune amestecul in tigaie, unde se adauga 1-2 lingurite cu ulei de floarea-soarelui. Se caleste rapid, dupa care se adauga, cu o spatula sau lingura, in fiecare ardei. Se pun capacele la ardei, se adauga ardeii intr-o oala si se adauga restul de pasta de rosii.

Se tin ardeii pe foc, la temperatura joasa, pret de cel mult 30 de minute.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac, cu leurda si orez