Mereu sunt amatoare de noi experiente culinare . Am facut ardei umpluti scazuti si cum mi-a cazut ochii pe tarhon mi-am zis ,, e verde si merge frumos la culoare in sos .
Rezultatul a fost cu mult peste asteptari .Cu siguranta ca voi mai folosi tarhonul la ardei umpluti .
Amestecati carnea tocata cu ou , orez , o ceapa tocata , sare , piper si 2 linguri de tarhon tocat.
Ardeii spalati curatati de seminte si pudrati pe interior cu faina alba se umplu cu amestecul de mai sus .
Prajiti ardeii in ulei incins pe toate partile la foc mic (acest procedeu are dublu rol: faina face "priza" intre ardei si carne, ardeiul va fi mai dulce si gustos prin prajire)
Scoateti ardeii pe o farfurie si in ulei caliti usor ceapa tocata , morcovul si telina razuite .Asezati ardeii peste legumele calite in cratita , puneti 2 cani de apa si fierbeti inabusit sub capac 20 min .
Amestecati smantana pentru omogenizare cu putin sos cald de legume , adaugati tarhonul si patrunjelul tocate si le turnati peste ardei . Mai lasati 5 minute si serviti .
1
Ardeii curatati de seminte ii pudrati pe interior cu faina alba , ii umpleti cu amestecul de carne si ii prajiti la foc mic in ulei . Impuscati doi iepuri dintr-o lovitura : faina face "priza" si fixeaza amestecul in ardei , iar acestia vor fi mai dulci si mai gustosi .