Ardei umpluti in suc de rosii

de AnyCostescu in Mancaruri cu carne, 27 Sep 2013 | 4645 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 ardei grasi colorati
  • 1 ceapa mare
  • 2 conserva de pulpa de rosii
  • 125 g orez basmati
  • 1 ceapa verde
  • 1 morcov
  • 250 g pasta de mici
  • cateva fire patrunjel
  • piper
  • sare
  • 100 ml ulei pt calit
  • 1 lingura bulion
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti in suc de rosii:

Legumele se taie marunt si se pun la calit.

Se adauga pasta de mici,patrunjelul, sare si piper si se amestecam bine.

Se adauga orezul si bulionul si se lasa sa se raceasca putin aceasta compozitie.

Ardeii ii spala , le taiem capacul .

In oala in care vom fierbe ardeii punem conserva de pulpa de rosii si o cana pe apa.

Umplem fiecare ardei si il punem in oala.

Punem capacelele si dam la fiert.

In timpul fierberii se mai completeaza cu apa daca e nevoie.

Se lasa pe foc circa 35-40 minute.

Se servesc alaturi de sosul in care au fiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti in suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de porc