Arici umpluti cu carnati

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2010 | 4603 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 carnati oltenesti
  • 4-5 cartofi
  • 2 oua
  • sare, piper, ulei
  • 100 gr de branza sau parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Arici umpluti cu carnati:

Se curata cartofii, se spala si se dau pe razatoarea mica, se storc sa nu ramana apa in ei, se sparg oulele si se amesteca cu cartofii,se face ca o pasta, se asezoneaza cu sare si piper. Carnatii se taie in bucati de 5-6 cm si se prajesc cam 3-4 minute dupa care se scot si se pun pe hartie absorbanta.

Se trece la montarea ariciului, carnatul va fi imbracat in amestecul de cartof cu ou si va fi dat la prajit in ulei. Se lasa 10 minute dupa care daca se constata ca sunt facuti se scot pe hartie absorbanta.

Se poate decora cu legume iar pe deasupra se poate rade pe razatoarea mica branza sau parmezan.

Pofta Buna 

Daca ti-a placut reteta noastra "Arici umpluti cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

vanilla 1

15.11.2010, 12:48

ceva ptr mine mai este????

nico15 1

15.11.2010, 15:55

Daca nu mai este facem altiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

dentistutza 1

16.11.2010, 20:01

daca se dau arici prajiti vreau si eu...mai au si ceva oltenesti in eii...yammy...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu parmezan