Aripi de pui in sos aromat

de dariadeea in Pui, 7 Iun 2013 | 4798 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-6 aripi pui
  • 2 cepe mici
  • 3-4 catei usturoi
  • o conserva rosii
  • 2 ardei rosii
  • cimbru verde
  • 50 g unt
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • piper,sare,condimente pui
  • 3 fopi dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de pui in sos aromat:

Mai intai se spala si se curata aripile iar apoi se oparesc in apa clocotita cu un praf de sare.Se scot si se scurg bine si se ung cu untul topit si se presara condimente de pui peste.Se aseaza in tava si se acopera cu folie si se lasa 1-2 ore la macerat.

Dupa ce au trecut cele 2 ore se baga la cuptor la 180 grade pana se rumenesc.

Ceapa se curata,se taie fideluta,ardeii fasii,usturoiul se toaca marunt.Se calesc toate in uleiul de masline.Rosiile din conserva se piseaza daca sunt intregi,se toarna impreuna cu sucul peste ceapa si ardei ,se condimenteaza dupa gust,se adauga cimbrul,foile de dafin,se da un clocot si se opreste focul.Cand aripile s-au rumenit se toarna sosul si se mai lasa la cuptor 15 min.Noi le-am servit cu pireu de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui in sos aromat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare picante cu garnitura de orez