Aripioare crocante

de ianculubita in Pui, 29 Ian 2013 | 7026 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de aripi de pasare
  • 1 ceasca faina
  • 1 ceasca supa de pui
  • 1 lingura pasta de ardei sau de rosii
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita sos de ardei iute
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • sare
  • ulei pentru prajit
  • cartofi
  • salata verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare crocante:

Aripioarele curatate,spalate,condimentate cu sare,se lasa deoparte;

Intr-un vas se amesteca faina cu supa, pasta de ardei, boia, sosul de ardei si usturoiul; compozitia trebuie sa fie ca o smantana; se adauga aripioarele, se amesteca totul cu mana sa se prinda acest aluat pe ele, apoi se prajesc in baie de ulei la foc potrivit sa poata fi patrunse; se scot pe prosoape de hartie, in restul de ulei se prajesc cartofii si se servesc aripioarele alaturi de cartofi si salata verde.

Cu aceasta metoda mancati aripioare foarte crocante care se mentin si mai tarziu daca nu se consuma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare crispy