Aripioare picante si crocante

de vero_closca in Pui, 29 Mar 2010 | 12242 vizualizari

 

daca incercati o data,le veti pregatii mereu...

 

INGREDIENTE

  • 1kg aripioare de pui
  • cateva fire de patrunjel
  • chili
  • sare
  • piper
  • 1 lingura miere de albine
  • 1 lingura pasta de tomate
  • putina pudra de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare picante si crocante:

spalati bine aripioarele,le uscati cu un servet si le crestati din loc in loc.

din patrunjelul tocat marunt,chili,sare,piper,pudra de usturoi,miere,pasta de tomate si uleiul de masline faceti o pasta in care introduceti aripioarele si le lasati la rece pt 2-3 ore.

incingeti uleiul intr-o tigaie si prajiti aripioarele pe ambele parti pana devin rumene.sunt delicioase alaturi de o salata si cartofi prajiti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare picante si crocante" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui la capac