Pulpe de pui cu sos de mustar la cuptor

de Miha in Pui, 10 Iun 2009 | 14708 vizualizari

 

Usor de facut ...

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 2 linguri mustar cu hrean
  • 1/2 pahar vin alb
  • 2-3 catei usturoi
  • 100 g smantana
  • 1 lingura ulei masline
  • sare,piper,tarhon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de mustar la cuptor:

Pisam usturoiul,apoi amestecam cu sare,piper si tarhon.Adaugam uleiul si amestecam pana se face ca o maioneza.Punem si mustarul amestecat cu vinul alb si smantana.

Punem carnea la marinat in acest sos,pentru 1 ora,in frigider.

Dupa acest timp,punem carnea intr-un vas termorezistent si dam la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra.

Se serveste cu cartofi la tava.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de mustar la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Bunica 1

20.06.2009, 09:11

Astazi fac pulpe la cuptor cu sos de mustar.
Sunt prea apetisante ca sa nu le incerc.

Bucataras 1

20.06.2009, 10:20

Eu cumpar pulpele

Miha 1

20.06.2009, 10:40

Ar fi fost si culmea sa cumperi mustarul!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi intregi si ciuperci champinion in vas roman