Batoane dietetice cu gem si fulgi de cereale

de Pasiune pentru bucatarie in Dulciuri, 11 Mai 2011 | 10290 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 120 g margarina
  • 200 g zahar
  • 1 ou
  • 180 g faina
  • 90 g fulgi de ovaz
  • 90 g fulgi de orz
  • 5 g praf de copt
  • Vanilie
  • 350 g gem (eu am folosit de prune)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane dietetice cu gem si fulgi de cereale:

Margarina se mixeaza cu zaharul 5 minute,apoi se adauga oul si se mixeaza pana la incorporare completa,apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit se incorporeaza fulgii de cereale si vanilia.

O tava se tapeteaza cu hartie de copt. Pe fundul tavii se intinde 2/3 din aluat(peste aluat se pune o punga si se intinde cu un pahar),apoi gemul si la sfarsit se presara restul de aluat!

Se coace 30-40 minute pana se rumeneste,la temperatura medie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane dietetice cu gem si fulgi de cereale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]