Bezele

de adnia in Dulciuri, 28 Ian 2013 | 14370 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 albus
  • zahar pudra (cca 50 gr.)
  • un praf de sare
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Nu mi-au iesit niciodata bezelele si nu stiu de ce. Insa o data, din intamplare, minunea s-a produs! Foarte fericita le-am asezat repede in tava si le-am dat la cuptor la foc foarte mic, si cu usa cuptorului intredeschisa (cum am mai citit pe net) si au iesit o minunatie!

Nu pot sa spun exact ce-am facut special, am respectat toate instructiunile si tipsurile citite in timp prin reviste, sau pe net...am folosit un singur albus de ou la temperatura camerei, pe care l-am mixat bine intr-un bol inalt degresat si uscat bine, apoi am inceput sa adaug zahar pudra, putin cate putin,mixand in continuare, pana am obtinut consistenta dorita. Spre uimirea mea, bezelele au fost foarte ascultatoare si s-au format bine, au stat frumos in posul cu dui tip stea, iar la cuptor s-au comportat ireprosabil.

Rezultatul? Fericirea mea nemasurata:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert saraberne