Bezele

de Lorra in Prajituri, 2 Ian 2015 | 6005 vizualizari

 

Cel mai simplu desert, mai pufos si mai dragut :)
Este pentru prima data cand fac bezele. Si cum au ramas albusurile de la ouale pregatite pentru maioneza si crema de ciocolata pentru tort, trebuia sa le gasesc o intrebuintare.

 

INGREDIENTE

  • 2 albusuri
  • 150 gr zahar
  • un praf de sare
  • colorant alimentar
  • crema de ciocolata
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana acesta se topeste.

Se adauga putin colotant alimentar si se amesteca usor pana prinde o culoare uniforma.

Cu ajutorul unui pos se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor, la foc mic timp de o ora, cu usa putin deschisa.

Se scot din tava, se lasa 5 min. la racit si se ung cu crema de ciocolata dupa care se unesc cate doua.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bezele