Biftec tartar cu sos gorgonzola

de Bucataras in Vita, 7 Mar 2012 | 5030 vizualizari

 

O reteta cu gorgonzola ce merita incercata daca va place biftecul

 

INGREDIENTE

  •  Ingrediente:
  • Muschi de vita
  • 1 cana de gorgonzola dolce IGOR
  • 1 cana de smantana
  • 1 cana de maioneza
  • Legume fierte, la alegere
  • Telina pentru decor
  • Vin
  • Zahar
  • Mirodenii
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biftec tartar cu sos gorgonzola:

Fierbeti legumele impreuna cu putin zahar, mirodeniile si vinul, timp de 5- 6 ore. Strecurati-le si lasati sosul rezultat sa se raceasca.

Bateti maioneza impreuna cu gorgonzola dolce IGOR si apoi adaugati putin cate putin din smantana.

Continuati sa amestecati pana cand obtineti o textura cremoasa.

Pentru a servi – intindeti sosul de legume cu vin pe o farfurie, puneti biftecul tartar si acoperiti cu sosul de gorgonzola.

Decorati cu telina proaspata, taiata julienne.

advertorial produse marca Igor 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biftec tartar cu sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]