Biscotti ciocolatosi

de susu in Dulciuri, 16 Feb 2011 | 5206 vizualizari

 

Reteta Brandusei de aici : http://www.bucataras.ro/retete/crinkles-15752.html. Nemaipomeniti. Eu am tavalit cativa prin zahar pudra doar de proba insa pe ceilalti i-am lasat fara, mi-au placut mai mult fara zahar deasupra.

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt moale
  • 150 g zahar tos, brun
  • 2 oua
  • 200 g faina
  • 1 lingura cacao
  • ¾ lingurita praf de copt
  • 140 g ciocolata amaruie tocata marunt
  • Esenta de rom  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscotti ciocolatosi:

Untul la temperature camerei se freaca cu zaharul apoi se adauga ouale pe rand si se freaca dupa fiecare. Adaugam esenta si faina care a fost amestecata cu praful de copt si cacaoa. Punem si ciocolata si invelim compozitia in folie alimentara dupa care dam 2 ore la frigider. Formam bilute si le punem la copt pentru 10 minte. Sunt fragede, crocante si delicioase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscotti ciocolatosi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]