Biscuiti cu fulgi de ovaz

de Sabina in Prajituri, 15 Mai 2009 | 15993 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 grame unt
  • 200 grame zahar
  • 3 linguri de miere
  • 400 grame fulgi de ovaz
  • 1 plic praf de copt
  • cateva stafide
  • 2 oua
  • un praf de sare
  • o lingura cu varf cu scortisoara
  • esenta de vanilie
  • faina cat cuprinde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu fulgi de ovaz:

Pentru inceput punem ovazul la inmuiat (in apa sau in lapte). Intre timp, ne apucam temeinic de treaba: frecam spuma untul cu zaharul pana devine o pasta lucioasa, adaugam si ouale, sarea, mierea si scortisoara. Amestecam bine bine si adaugam stafidele si fulgii de ovaz scursi de lichid de apa, iar apoi treptat faina. Pasta trebuie sa fie foarte vartoasa. Daca punem prea putina faina riscam sa ni se topeasca biscuitii in tava. Intr o tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu unt, punem cu o lingura biscuitii nostrii.
Dam tava la cuptor, iar cand au devenit rumeni ...sunt gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]