Boeuf Stroganoff

de Sim0na in Vita, 7 Feb 2012 | 7630 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne manzat
  • 100 g unt
  • 1 ceapă
  • 200 g ciuperci
  • 1 linguriţa muştar
  • 2 linguriţe pastă roşii
  • 300 g smântână grasă
  • 1 castravete murat
  • sare, piper
  • 3 caţei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Boeuf Stroganoff:

Am pus untul să se topească, fără a-l lăsa să se ardă.

Am adăugat bucătile de carne tăiate fâşii şi le-am lăsat să se călească 5 minute.

Când carnea şi-a schimbat culoarea, am adăugat ceapa tăiată julien şi un pic de sare. Am amestecat bine şi am lăsat câteva minute să se căleasca ceapa.

Am adăugat ciupercutele tăiate în 2 sau în 4 şi am lăsat 5 minute.

Am pus apoi smântâna şi piperul, şi am amestecat bine. La primul clocot am adăugat pasta de roşii şi muştarul şi am lăsat să fiarba la foc mic cca 15 minute. Când a început să se lege sosul, am pus castravetele tăiat feliuţe, apoi căţeii de usturoi pisaţi. Am mai lăsat cca 5-10 minute, apoi am servit lângă o mămăliguţă fierbinte!

Daca ti-a placut reteta noastra "Boeuf Stroganoff" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

gaby_gabytza 1

08.02.2012, 14:21

Sim0na 1

08.02.2012, 19:58

Multumesc tuturor ptr aprecieri! Va pup pe toate

MIUTA 1

10.02.2012, 11:37

Foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]