Bomboane Raffaello

de ionix in Dulciuri, 22 Mar 2012 | 16302 vizualizari

 

Combinație între două rețete pe care le fac...
Simplu și gustos, dar un pic cam migălos...

 

INGREDIENTE

  • 300 g zahăr pudră
  • 400 g lapte praf
  • 400 g unt cât mai gras (president de preferință)
  • 5 pliculețe cu zahăr vanilat
  • 3 foi de napolitane sfărămițate
  • 200 g migdale sau alune
  • circa 150 g nucă de cocos -pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Frecăm untul îmrepună cu zahărul vanilat și zahărul pudră, până se topește zahărul. Adăugăm  laptele praf și foile de napolitane sfărămițate cât mai mărunt. Compoziția o dăm la frigider preț de 15-20 de minute. 

Din compoziția răcită luăm cam cât o nucă, aplatizăm, punem pe mijloc o midgală/alună, rotunjim iar apoi tăvălim prin nuca de cocos. Trebuie să iasă ca o bombonică. Repetăm acțiunea până terminăm toată compoziția. Le punem frumos pe hârtiuțe pentru bomboane, le dăm la rece iar apoi servim.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu unt, nuca de cocos si fistic