Bors de legume (de post)

de alilianaa in Ciorbe, 17 Noi 2013 | 6034 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • 2 fire praz
  • 5-6 foi salata
  • un morcov
  • un pastarnac
  • 2 ardei mai mici
  • o legatira de ceapa verde
  • 2 cepe albe
  • 2 rondele fidea lata
  • 300 ml bors
  • sare dupa gust
  • 250 g rosii ( din borcan)
  • 30 ml ulei
  • 3 rondele telina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de legume (de post):

Cartofii se curata, se spala, se portioneaza. Pastarnacul, salata,  prazul, morcovul, telina, ardeiul, ceapa verde, se curata, se spala si se toaca. Se pune apa cu sare la fiert. Cand este gata se pun cartofii. Paralel, intr-o tigaie se pune ulei la incins, se pun legumele de mai sus taiate ( mai putin ceapa verde si prazul si salata), se calesc putin si cand s-au inmuiat se pun peste cartofi.  Cand legumele din oala au fiert bine se adauga prazul si ceapa verde. Peste 10 minute se pune borsul cald, se potriveste de sare. Se adauga rosiile din borcan si se adauga fideaua la final. Se mai lasa 3-4 minute. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de legume (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

alilianaa 1

18.11.2013, 07:10

Diana, Meri, Corina

diaconta 1

18.11.2013, 14:02

o idee buna pentru zilele de post

christyansen 1

02.02.2018, 13:44

f buna bravoooooooooooooooooooooooooooo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de primavara, din legume