Bors de peste

de crisad in Supe/Ciorbe, 4 Dec 2009 | 9012 vizualizari

 

se spune ca o ciorba de peste sa fie reusita tb sa aiba cel putin 4 feluri din peste si apa sa fie de Dunare .

eu nu am folosit decat 2 tipuri salau si cega(capatini si cozi) iar apa puteam sa iau direct din Borcea-e la 2 pasi - dar nu m-am riscat (si la cat de curata e apa de robinet pot spune ca e cu apa deBorcea) si bordsul a fost f bun (asta au zis oaspetii la masa)

 

INGREDIENTE

  • peste
  • legume(ardei morcov telina pastarnac rosii)
  • bors (eu am noroc ca e de la tara )
  • leustean
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de peste:

se pun legumele pe rand in apa ce fierbe .cand sunt fierte se adauga borsul fierbinte si apoi pestele si se mai lasa la fiert cam 10 min se adauga  leusteanul tocat dupa ce se stinge focul

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

brie 1

04.12.2009, 19:03

super, e singura ciorba cu carne pe care o prefer , si din cate stiu ca sa fie o adevarat ciorba se face cu cel puitn 4 feluri de peste si apa de Dunare, peste care stiam ca se scoate din ciorba la un moment dat si se prepara cu usturoi si se folosesc pesti mai ales din specia sturionilor (pastruga, cega,etc), ai 5 furculite de la mine pentru ea

Bucataras 1

05.12.2009, 01:18

pana_luminita 1

06.12.2009, 10:56

bun , am mancat si eu sapt trecuta facuta la tara in ceaun , foarte bunaaaaaaaaa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbita de fasole cu afumatura