Bors de pui

de meosiris in Ciorbe, 5 Oct 2010 | 5355 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 telina
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de tomate
  • fidea
  • leustean verde
  • patrunjel verde
  • 1 plic bors Magic
  • delikat
  • sare.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pui:

-Spalam pulpele de pui, le taiem in cate doua bucati si le punem la fiert. Cand se aduna spuma, o adunam cu ajutorul unei linguri.

-Adaugam ceapa taiata marunt si radacinoasele date pe razatoarea mica. Lasam 15 minute sa fiarba impreuna apoi adaugam ardeiul gras taiat in cubulete mici.

-Adaugam pasta de tomate, fideaua si lasam pana e totul fiert.

-Condimentam si in ultimele 10 minute turnam plicul de bors Magic.

-Cand e gata borsul, condimentam cu patrunjel verde si leustean tocate marunt. Servim cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]