Branza la cuptor cu legume mexicane

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2014 | 3901 vizualizari

 

Un aperitiv bun

 

INGREDIENTE

  • 200-300 gr branza de vaci
  • inimi de pui
  • 100 gr legume mexicane
  • un ou
  • sare
  • putin ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza la cuptor cu legume mexicane:

Inimile de pui se taie rondele, se pune uleiul in wok si se pun inimile si legumele , pana se inmoaie. Se lasa la racorit si se amesteca cu branza si un ou . Se pune sare dupa gust si se pune in formele unse. Se dau la cuptor 20 -25 min.


TIPS-URI

1

Se poate pune si branza telemea

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza la cuptor cu legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]