''Briose'' cu carne si legume

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2013 | 5669 vizualizari

 

Pentru ca vremea asta mi-a stricat planurile,am ajuns din nou in bucatarie si m-am impiedicat de niste chestii,asa ca le-am facut de petrecanie....

 

INGREDIENTE

  • 240 g carne tocata
  • 240 g legume -morcov,cartof,fasole verde,mazare
  • 2 leg de ceapa verde-10 buc
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 4 oua
  • 3 linguri faina
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ''Briose'' cu carne si legume:

Mai intai punem apa la fiert in care adaugam legumele pret de 10 min sa fiarba,le scoatem si le scurgem de apa.Ceapa,mararul,patrunjelul tocate marunt.Punem carnea intr-un bol,adaugam sare si piper,dupa gust,apoi ceapa,mararul si patrunjelul,omogenizam compozitia.Legumele scurse le punem peste carne,spargem 4 oua si cu 3 linguri de faina si formam o compozitie omogena. Punem compozitia in forme de briosa si dam la cuptor cca 40-45 min.Se pot servi si calde si reci.Sa aveti pofta,daca va trece prin cap sa le pregatiti vreodata !

TIPS-URI

1

in apa in care am fiert legumele am pus o lingurita de delikat

2

eu am uns un pic formele ca sa fiu sigura ca nu se lipeste

Daca ti-a placut reteta noastra "''Briose'' cu carne si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu branza topita si cabanos