Briose cu fulgi de ciocolata

de laylalala in Prajituri, 1 Oct 2010 | 5515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 1 plic (50 gr) pudding de frisca
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 2 oua
  • 100 gr zahar
  • 100 gr unt, topit
  • 100 ml Caribbean Twist Pina Colada
  • 75 gr fulgi de ciocolata
  • 4 linguri alune de padure prajite si tocate marunt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu fulgi de ciocolata:

Incinge cuptorul la 190ᵒC.Tapeteaza cu hartiute de copt o tava de briose.
Intr-un vas amesteca ingredientele uscate.Intr-un bol bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul apoi incorporeaza untul topit si Caribbean Twist Pina Colada.Inglobeaza ingredientele uscate urmate fulgii de ciocolata.
Umple fiecare loc din tava cu cate 2 linguri de aluat.Presara deasupra alune si da briosele la copt 23-25 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Brownie cu crema de ciocolata