Briose cu inima

de Lau in Prajituri, 2 Apr 2013 | 4130 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • inimioarele
  • 1 ou
  • 250 g faina
  • 120 g zahar
  • 1/2 plic praf de copt
  • 50 ml ulei
  • 50 ml iaurt
  • 2 linguri sirop de zmeura sau colorant
  • briosele
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 150 g faina
  • 8 linguri ulei
  • 2 linguri de smantana
  • 2 linguri de lapte
  • 1/2 plic praf de copt

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu inima:

Inimioarele: mixam oul cu zaharul,dupa care adaugam uleiul treptat si iaurtul. Faina o amestecam cu praful de copt si o adaugam peste amestecul de ou, la final adaugam siropul si omogenizam. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care decupam forme de inimioara sau ce dorim.

Briosele: mixam ouale cu zaharul pana devin ca o crema, adaugam uleiul treptat si restul de ingrediente 

In formele de briose se adauga o forma de inima si deasupra turnam compozitia de briose

Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu inima" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose de post cu stafide si fulgi de migdale