Briose cu spanac

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2012 | 5311 vizualizari

 

Un aperitiv delicios, savurat si de copiii mofturosi!

 

INGREDIENTE

  • spanac congelat 800 g
  • oua 4 bucati
  • branza de vaci 300 g
  • telemea de vaca rasa 200 g
  • smantana grasime 12%
  • faina alba de grau 100 g
  • pesmet 100 g.
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat
  • cascaval din lapte de vaca 100 g.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu spanac:

Spanacul decongelat se stoarce de lichidul obtinut, se toaca marunt se amesteca cu ouale, branza de vaci, telemeaua rasa, faina si pesmetul. Se asezoneaza cu sare si piper. Se iau cu lingura din compzitie si se umplu formele de briose. Se acopera cu o felie de cascaval si se dau la cuptorul preincalzit, cca. 20 de minute la foc potrivit. Se scot din forme dupa ce s-au racit complet.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

spanacul congelat se poate inlocui cu proaspat, doar ca acesta trebuie curatat si oparit un pic. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu dovlecel si mozzarella