Briose cu spanac

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2012 | 5526 vizualizari

 

Un aperitiv delicios, savurat si de copiii mofturosi!

 

INGREDIENTE

  • spanac congelat 800 g
  • oua 4 bucati
  • branza de vaci 300 g
  • telemea de vaca rasa 200 g
  • smantana grasime 12%
  • faina alba de grau 100 g
  • pesmet 100 g.
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat
  • cascaval din lapte de vaca 100 g.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu spanac:

Spanacul decongelat se stoarce de lichidul obtinut, se toaca marunt se amesteca cu ouale, branza de vaci, telemeaua rasa, faina si pesmetul. Se asezoneaza cu sare si piper. Se iau cu lingura din compzitie si se umplu formele de briose. Se acopera cu o felie de cascaval si se dau la cuptorul preincalzit, cca. 20 de minute la foc potrivit. Se scot din forme dupa ce s-au racit complet.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

spanacul congelat se poate inlocui cu proaspat, doar ca acesta trebuie curatat si oparit un pic. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]