Briose de legume cu cascaval

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2014 | 3809 vizualizari

 

Un aperitiv special pentru zilele de sarbatoare.

 

INGREDIENTE

  • - 300 g legume mexicane congelate
  • - 500 ml apa
  • - 2 lg baza pentru mancaruri
  • - 100 g cascaval
  • - 2 plicuri de gelatina alimentara (20 g)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de legume cu cascaval:

- Legumele congelate le pui la fiert in apa si adaugi 2 linguri de baza pentru mancaruri. Lasi cat sa dea un clocot, apoi le strecori.

- Tai cascavalul cubulete.

- Pui gelatina la umflat in 200 ml de apa rece.

- Asezi cascavalul si cateva legume in formele pentru briose.

- Cand gelatina este umflata o pui la foc mic pana cand se lichefiaza, dar ai grija sa nu fiarba! Adaugi gelatina in supa si pui cate 2 linguri in fiecare forma.

- Mai adaugi legume si completezi cu supa.

-Dai la rece pentru cca 2 ore.

Cand le servesti, le scoti din forma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de legume cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu cascaval si ceafa afumata, in aluat de bere si jumari