Bruschette

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 13 Aug 2013 | 3471 vizualizari

 

Un aperitiv de vara suuper gustos :D

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • cimbru
  • ulei masline
  • sare
  • piper
  • 10 felii de paine prajita
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschette:

Rosiile se spala bine si se taie cubulete.

Usturoiul se piseaza sau se toaca marunt si se adauga peste rosii.

Se asezoneaza cu sare si piper.

Se adauga cimbrul si uleiul de masline.

Se amesteca usor pentru a forma o compozitie omogena.

Paine se prajeste.

Se aseaza pe un platou painea prajita, peste compozitia si se decoreaza dupa placul fiecaruia.

POFTA BUNA!!!

TIPS-URI

1

cimbrul se poate inlocui cu busuioc

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]