Bruschette cu rosii

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2013 | 4126 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 jumatati de felii de paine neagra
  • 4 rosii
  • 2 graunti usturoi
  • sare, piper, menta uscata dupa gust
  • 20 ml ulei masline
  • 100 g branza de vaci
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschette cu rosii:

Rosiile ( din productia proprie 2013) se spala, se curata de nervuri, se taie cuburi. Se dau cu sare, piper, menta, un graunte usturoi tocat foarte marunt, ulei de masline.

Feliile de paine se freaca cu un graunte de usturoi, se ung cu ulei. Peste acestea se pune branza in bucati subtiri, se dau la cuptor pentru 5-7 minute. 

Dupa ce sunt  gata, se scot. Peste ele punem rosiile pregatite mai sus. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette cu rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

diaconta 1

17.06.2013, 14:32

ce bune or fi cu rosii de-alea adevarate

Sim0na 1

17.06.2013, 14:45

alilianaa 1

17.06.2013, 18:07

Multumesc frumos...Dia sunt din solar, primele..d-aia nu au nici culoarea aia intensa, dar la gust sunt nemaipomenite.

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rosii umplute cu feta si ardei copt