Budinca Amaretto

de Irina in Prajituri, 12 Dec 2012 | 7669 vizualizari

 

O reteta de budinca Amaretto delicioasa! Si preparata intr-un vas Zepter...

 

INGREDIENTE

  • 250 ml lapte
  • 250 g smantana
  • 5 oua
  • 150 g zahar
  • 150 ml lichior Amaretto
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca Amaretto:

Asezati laptele si smantana intr-un vas de 2,2l. Acoperiti vasul, aprindeti aragazul la treapta medie si fierbeti (indicatorul Termocontrolului sa fie in zona verde).

Intre timp, bateti ouale cu zaharul intr-un bol. Turnati ouale batute in laptele care fierbe. Amestecati bine. Nu puneti capacul. Cand se incalzeste, turnati lichiorul Amaretto.

Puneti amestecul in forme si coaceti-le la cuptor la cca.90 grade C, timp de 35-40 minute.

Lasati budinca sa se raceasca intr-un loc rece, dupa care se scoate din forme si se poate servi.

Reteta advertorial Zepter.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca Amaretto" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (35)

Giana 1

23.05.2014, 10:26

Eiiiiii ce amaretto bun

Lina24 1

06.01.2016, 09:04

Ancutsa 1

10.11.2017, 14:01

Arata super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake in vas Zepter