Budinca de ciuperci cu paine

de Laly in Aperitive / Garnituri, 13 Feb 2013 | 4992 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri ulei
  • 8-10 ciuperci mai maricele
  • 4 catei de usturoi
  • 7 oua mai mari
  • 250 ml smantana
  • 500 ml lapte gras
  • 150 gr cascaval
  • 1 franzela veche de o zi
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de ciuperci cu paine:

Spalam ciupercile bine si le taiem in bucati mai mari. Punem uleiul intr-o tigaie mai mare, adaugam ciupercile si usturoiul pisat si lasam la foc mediu pana se inmoaie. Dam deoparte si condimentam cu sare si piper dupa gust. Batem ouale cu telul, adaugam apoi smantana, laptele, cascavalul ras, sare si piper. Taiem painea felii, apoi cubulete mai mari. Adaugam cubuletele de paine peste amestecul de lapte, punem apoi ciupercile si mai adaugam sare daca este nevoie. Amestecam usor. Lasam amestecul circa 10 minute, ca painea sa traga tot lichidul.

Ungem si tapetam un vas termorezistent. Adaugam compozitia si o introducem in cuptorul incalzit in prealabil. Lasam budinca la cuptor la foc mic pana se rumeneste frumos deasupra.

Servim budinca calda.Este la fel de gustoasa si rece.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de ciuperci cu paine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]