Budinca de paste cu lapte si cascaval

de La Ancuta in Paste, 21 Ian 2011 | 24690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste
  • 550 ml lapte
  • 4 oua
  • 5 linguri zahar
  • esenta de vanilie
  • 1 lingurita coaja rasa de lamaie
  • 150 g cascaval
  • putin unt pentru uns tava
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu lapte si cascaval:

Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert se trec prin jet de apa rece si se lasa la scurs.

Mixam ouale cu un praf de sare si adaugam zaharul.

Adaugam apoi laptele caldut, esenta de vanilie si coaja de lamaie.

La final adaugam cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mari si omogenizam.

Ungem o tava termorezistenta cu unt si o tapetamcu pesmet.

Punem pastele in tava iar desupra turnam amestecul de oua cu lapte.

Dam la cuptor la foc potrivit, pana se rumeneste deasupra.

Lasam putin sa se raceasca iar apoi portionam.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu lapte si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ierburi aromate, in sos ragu si ciuperci