Budinca de varza la cuptor

de daniastefania in Mancaruri de legume, 8 Iul 2015 | 9763 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza medie
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 3 oua
  • 4 linguri cascaval ras
  • 6 linguri lapte
  • 2 linguri malai
  • Sare
  • Piper
  • 1/2 lingurita Cimbru uscat
  • Unt pentru uns tava
  • Ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de varza la cuptor:

Tocam varza marunt. Eu am tocat-o marunt in robot. Apoi o punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-a inmuiat o punem la scurs. Curatam ceapa si o tocam. Rosiile le curatam de coaja si le taiem cubulete. Punem intr-un vas putin ulei si calim ceapa 3 minute. Adaugam rosiile. Adaugam sare, piper. Amestecam laptele cu malaiul si il adaugam. Adaugam si varza scursa si lasam sa se prajeasca putin. Luam de pe foc si lasam sa se raceasca putin. Adaugam apoi ouale si cimbrul. Amestecam bine totul. Turnam compozitia intr-o tava unsa cu putin unt. Deasupra presaram cascavalul ras. Dam la cuptor la 190 grade C, pana se rumeneste frumos. Dureaza cam 20-30 minute. Se lasa sa se raceasca putin. Servim cu smantana. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de varza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]