Bulgarasi

de crinutz in Aperitive / Garnituri, 21 Oct 2010 | 5602 vizualizari

 

bulgarasi cu branza

 

INGREDIENTE

  • 500 grame branza proaspata de vaci
  • 50 grame unt
  • sare
  • o legatura marar
  • ridiche si masline pt ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi:

se toaca mararul si se amesteca cu branza framantata in prealabil cu unt.se adauga sare dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Minitarte sarate