Bulgarasi de cartofi cu branza

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2011 | 6444 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 50 g telemea
  • 50 g cascaval
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • sare, piper
  • 2 linguri susan
  • 50 g pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi de cartofi cu branza:

Fierbem cartofii in coaja, in apa cu sare pana intra furculita in ei. Dupa ce au fiert ii scurgem de apa si ii trecem prin jet de apa rece.

Curatam cartofii si ii pasam. Adaugam peste cartofii pasati untul moaleiar apoi telemeaua si cascavalul rase pe razatoarea cu ochiuri mici. Adaugam oul si patrunjelul si omogenizam.

Potirvim de sare si piper.

Intr-un castron amestecam pesmetul si susanul.

Cu mainile ude formam bulgarasi sin compozitia cu cartofi si ii tavalim prin amestecul de pesmet cu susan.

Asezam bulgarasii in tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc putin.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi de cartofi cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]