Bulz

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 5 Sep 2011 | 4462 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 l apa
  • faina de malai cat cuprinde
  • sare
  • branza de burduf
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz:

Punem la fiert apa cu sare dupa gust. Cand da in clocot adaugam in ploaie faina de malai. Amestecam incontinuu pana rezulta o consistenta vartoasa. O rasturnam pe un platou si o lasam sa se raceasca, pana o putem modela cu mana. Se modeleaza in mana sub forma unei sfere, in mijlocul careia se pune branza de burduf, in asa fel incat branza de burduf sa nu iasa afara. Se pun bulzii pe un gratar incins si se intorc pe ambele parti, pana prind o crusta frumoasa.

Servim cu smantana ! Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu branza telemea si malai