Buzunar cu prune

de mimmi in Pui, 14 Mai 2011 | 2779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat,
  • 8 jumatati prune,
  • 1 lingura miere,
  • pesmet,
  • condiment pentru pui,

Pentru sos :

  • 100 ml smantana,
  • 200 g ciuperci,
  • oregano,]
  • putin ulei de masline,
  • putin vin alb,
  • +2 cartofi,
  • + ulei pentru prajit.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buzunar cu prune:

Pieptul de pui il taiem in 4 bucati,in fiecare bucata se taie un buzunar. Se condimenteaza pieptul cu condiment pentru pui,in buzunar ungem cu miere si punem cate 2 jumatati de prune,inchidem buzunarele cu scobitori,le dam prin pesmet si le punem la prajit in ulei incins. Le scoatem pe servetel absorbant. Calim ciupercile in putin ulei de masline,stropim cu putin vin alb si amestecam cu smantana. Condimentam cu oregano si sare. Curatam cartofii,ii spalam,ii taiem rondele si ii prajim in ulei incins. Servim buzunarelele cu cartofii si sosul de ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Buzunar cu prune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui