Cannelloni cu branza

de Julie in Cannelloni, 13 Ian 2012 | 8792 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 buc. cannelloni,
  • 300 g branza feta,
  • 150 g sunca de pui,
  • patrunjel,
  • piper,
  • parmezan sau cascaval ras.
  • Sos bechamel:
  • 1 lingura unt,
  • 1 lingura faina,
  • 200 ml lapte,
  • sare,
  • piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu branza:

Crema de branza

Se paseaza branza, se adauga sunca taiata cuburi mici, patrunjelul tocat marunt si se asezoneaza cu piper. (In crema de branza mai pot fi adaugate ceapa verde sau ciuperci, tocate marunt.)

Sos bechamel

Intr-o tigaie, se incinge untul, se adauga faina si se amesteca. Se toarna laptele, putin cate putin si amestecand continuu, pana cand sosul se uniformizeaza si devine cremos. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Cannelloni

Se pune un vas cu 1 l de apa si un praf de sare la fiert. Cand da in clocot se adauga cannelloni si se fierb 2-3 minute. Se scot cu grija, sa nu se rupa, se trec prin apa rece, apoi se aseaza pe un platou.

Asamblarea:

Se pune crema de branza intr-o punga, se taie la un colt si se umplu tuburile de cannelloni. Se aseaza in tava un strat de sos bechamel, se pun tuburile de cannelloni, iar deasupra se intinde restul sosului. Se presara cu parmezan sau cascaval ras si se da tava la cuptor pentru 20-25 minute.

Cannelloni cu branza este o mancare delicioasa care se serveste in stare calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu urda, sos pesto si leurda