Cannelloni cu branza si sos de vanilie

de AnyCostescu in Dulciuri, 5 Noi 2013 | 14767 vizualizari

 

Este pentru prima oara cand incerc varianta dulce de caneloni, rezultatul a fost peste asteptari :) va recomand cu drag sa incercati reteta :)

 

INGREDIENTE

  • 13 tuburi caneloni
  • 500 g branza de vaci
  • 250 g ricota
  • 3 oua
  • coaja rasa de la o lime
  • 150 g zahar pudra
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 100 g stafide
  • pentru sos : restul de crema de branza
  • 500 ml lapte rece
  • 100 g zahar pudra
  • 1 plic budinca de vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu branza si sos de vanilie:

Intr-un bol se pune branza de vaci, ricotta , ouale, razatura de lime, zaharul pudra si vanilat si se amesteca bine.

Eu am folosit blenderul , pentru ca am vrut sa imi rezulte o crema fina.

Se pune crema obtinuta intr-un posh si se umple fiecare tub de caneloni.

Se aseaza frumos intr-un vas yena .Eu am pus deasupra stafidele.

Am facut un sos din restul de crema de branza , lapte , zahar si praful de budinca..am pus acest sos peste caneloni si am dat vasul la cuptor  pentru circa 30 minute, la foc mediu.

Se pot servi calzi sau reci. Sunt la fel de buni si a doua zi...

incercati cu incredere...veti fi surprinsi de rezultat :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu branza si sos de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

AnyCostescu 1

06.11.2013, 10:56

multumesc

ankyy 1

06.11.2013, 19:47

n-am facut niciodata cannelloni in varianta dulce, dar acum musai tre' sa incerc m-ai convins!

AnyCostescu 1

06.11.2013, 20:51

mersi anky sa incerci cu incredere :*

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]