Cannelloni din sunca presata

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2012 | 3808 vizualizari

 

Putin cam mult de lucru,dar la sfarsit...yummy

 

INGREDIENTE

  • o ceapa mica
  • un morcov potrivit
  • o lingura ulei
  • 250 ml suc de rosii(facut acasa de mama)
  • sunca presata(22 felii mai mici am avut eu,am pus cate doua)
  • tagliatelle(cam 200 g,mi-au mai ramas,o sa le mananc cu telemea rasa deasupra)
  • 1 lingura capere
  • 75 g ciuperci
  • 1 lingura ardei kapia macinat(de la borcan,facut de mama)
  • 100 g cascaval(dat pe razatoarea mare)
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri faina
  • 25 g unt
  • nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni din sunca presata:

Ceapa se curata ,se taie fin si se caleste usor in ulei.Morcovul se curata,se spala,se da pe razatoarea mare si apoi se pune peste ceapa impreuna cu doua linguri de apa si se caleste in continuare cateva minute.Se adauga sucul de rosii si se fierbe fara capac pana scade zeama si devine un sos gros.Apoi se ia de pe foc si se adauga ciupercile taiate marunt,ardeiul kapia,caperele,sare,piper si busuioc dupa gust.Se amesteca bine si se lasa deoparte sa se raceasca.

Tagliatellele se fierb dupa indicatiile de pa ambalaj.Se scurg de apa si se amesteca cu putin ulei.

Se iau cate doua felii de sunca presata(sau daca aveti felii mai mari si mai bine)se intind pe o farfurie,putin suprapuse si se pun urmatoarele : tagliatelle,o lingurita sos cu rosii,cateva fire cascaval ras si se ruleaza.Se pun in tava unsa cu unt sau ulei.

Deasupra rulourilor se pune sosul alb facut din unt,faina,nucsoara si lapte.Iar la sfarsit cascaval ras.

Se da la cuptor,la foc mic pana cand se rumeneste deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni din sunca presata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de paste cu pui