Cârnăciori de bere în foietaj

de carmenvlad in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2011 | 20735 vizualizari

 

Cârnăciori de bere în foietaj, un aperitiv uşor de făcut şi deosebit de delicios.

 

INGREDIENTE

  • 300 g carnăciori de bere
  • 1/2 aluat foietaj Bella
  • 1 gălbenuş
  • Seminţe de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cârnăciori de bere în foietaj:

Preparare cârnăciori de bere în foietaj

Se scoate aluatul de la frigider şi se lasă să se dezgheţe la temperatura camerei. Se foloseşte jumătate din aluat sau întreg dacă doriţi să faceţi mai mulţi cârnăciori, se întinde puţin cu sucitorul şi se taie fâşii late cât lungimea cârnăciorului. Se taie capetele cârnăciorilor şi se rulează fâşia de foietaj în jurul cârnăciorului.

Se aşază cârnăciorii în tavă, se bate gălbenuşul şi se ung cârnăciorii cu ajutorul unei pensule. Se presară susan şi se dau la cuptorul încins la 200 grade, pentru 15 sau 20 de minute.

Cârnăciori de bere în foietaj se scot de la cuptor şi se servesc fierbinţi cu un pahar de bere Neumarkt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cârnăciori de bere în foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

carmenvlad 1

20.08.2011, 19:12

Bunica, multumesc de vizita.

carmenvlad 1

20.08.2011, 19:13

Criss si Eduard va multumesc.

Rocsi 1

21.08.2011, 17:20

o gustare usor de pregatit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]