Cartofi taranesti cu sunca

de robert_b in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2015 | 3664 vizualizari

 

Acest preparat este perfect servit ca garnitura, cat si simplu.A iesit un deliciu!
Mi-a placut mult! :)
Multumesc Timea pentru reteta! (cu cateva schimbari)

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi medii
  • 2 cepe
  • 50 gr. sunca afumata
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu sunca:

Curatam carofii, ii taiem in 4 sferturi si ii punem la fiert pentru 15 minute, in apa cu un praf de sare.Dupa ce s-au fiert oprim focul si ii lasam deoparte.

Intr-o tigaie punem putin ulei si adaugam ceapa tocata solzisori si sunca taiata feliute subtiri. Lasam sa se caleasca.

Adaugam si cartofii, nu unii peste altii, deoarece cand ii amestecam ii vom zdrobi.

Dupa ce si cartofi au prins o crusta aurie adaugam sare, piperul si amestecam.

Ii servim calzi cu o bucatica de carnita, sau simpli.

 

TIPS-URI

1

Cand fierbeti cartofii, nu ii fierbeti prea tare, deoarece se vor zdrobi usor

2

Puteti orna cu verdeata proaspat tocata

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]