Carnati si varza murata cu bere

de alldaycooking in Mancaruri cu carne, 10 Dec 2011 | 4691 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mica murata
  • piper
  • boia
  • chimen
  • 500 ml bere
  • 6 bucati carnat
  • Cabanos
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita miere
  • 1 lingurita sos de hrean
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati si varza murata cu bere:

Varza murata am taiat-o fideluta si am calit-o in putin ulei. Dupa aproximativ 5 minute am turnat peste varza 300 ml de bere si am lasat sa fiarba. Dupa aproximativ 20 de minute am adaugat seminte de chimen, boia si piper, am acoperit cu un capac cratita si am lasat sa fiarba in continuare. Cand lichidul s-a evaporat am supravegheat cu mai mare atentie si am amestecat mai des pentru a nu se arde. Carnatii i-am pus intr-o tigaie sa se prajesca putin. Cand au fost putin rumeniti, i-am scos pe o farfurie si in aceeasi tigaie am pus sa se prajeasca ceapa taiata rondele si usturoiul taiat feliute. Cand ceapa a inceput sa se coloreze am adaugat 200 ml de bere si carnatii si am lasat sa fiarba sosul. Cand sosul a devenit consistent am luat de pe foc. Mustarul l-am amestecat cu mierea si sosul de hrean. Pe farfurii am asezat varza calita, carnati si am presarat deasupra acestora sosul de ceapa si sosul de mustar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati si varza murata cu bere" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

alldaycooking 1

13.12.2011, 15:17

Scuze, recunosc ca anul acesta nu am tinut cont de posturi!

Panacris 1

19.12.2011, 14:39

Delicios!!!

alldaycooking 1

19.12.2011, 18:06

Multumesc frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cassoulet cu fasole, carnati si carne de pui