Carnati si varza murata cu bere

de alldaycooking in Mancaruri cu carne, 10 Dec 2011 | 5134 vizualizari

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

10.12.2011, 23:00

bun bun

Lau 1

10.12.2011, 23:14

e trecuta in meniu sa o fac si eu

Dana_Retetegg 1

10.12.2011, 23:14

alldaycooking 1

10.12.2011, 23:58

Multumesc frumos! Noua ne-a placut foarte mult!

diaconta 1

11.12.2011, 08:33

ce-mi place

Bunica 1

11.12.2011, 08:59

Hi,hi,hi ai imbatat varza!

alldaycooking 1

11.12.2011, 09:11

Dya multumesc frumos! A avut succes varza asta!

alldaycooking 1

11.12.2011, 09:13

Bunica, ai dreptate, a fost usor turmentata!!!

Angelina_Elena 1

11.12.2011, 12:33

mancarica buna

mirela0911 1

11.12.2011, 13:37

ce bunatate

Rocsi 1

11.12.2011, 18:54

ce-mi place varza murata facuta asa

Cris2711 1

11.12.2011, 19:48

alldaycooking 1

11.12.2011, 20:47

Dragelor multumesc frumos pentru comentarii!

gaby_duceag 1

11.12.2011, 20:48

Si eu vreau, arata grozav de apetisant

alldaycooking 1

11.12.2011, 21:30

Tocmai am primit carnati proaspeti facuti in casa, data viitoare cand fac te invit cu drag!

levi 1

12.12.2011, 07:29

mai usurel cu carnatii ca suntem in post .....

alldaycooking 1

13.12.2011, 15:17

Scuze, recunosc ca anul acesta nu am tinut cont de posturi!

Panacris 1

19.12.2011, 14:39

Delicios!!!

alldaycooking 1

19.12.2011, 18:06

Multumesc frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de gasca - Savoare exotica