Carne de ied cu suc de rosii

de Daniela_ in Mancaruri cu carne, 29 Iun 2011 | 7363 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de ied ,
  • ceapa,
  • cartofi,
  • ardei,
  • ulei  
  • 1 sticla suc de rosii,
  • basilico(busuioc)..
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de ied cu suc de rosii:

Se spala carnea, se pune la fiert. Intre timp se pregateste ceapa taiata marunt, ardeiul, cartofii taiati cuburi. Cand carnea este aproape fiarta, se prajeste ceapa cu ardeiul in ulei ( daca aveti de masline este foarte bun), se adauga carnea se prajeste putin impreuna cu ceapa si ardeiul. Se adauga cartofii si sucul de rosii. Puteti pune un pic de apa. Se pune busuiocul cand este aproape gata .

Este delicoasa. Puteti face o mamaliga sau paste alaturi de ea. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de ied cu suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Bunica 1

10.02.2013, 11:47

La multi ani!

Cris2711 1

10.02.2013, 11:51

La multi ani!

- Andreea - 1

10.02.2014, 11:21

La multi ani !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ied la gratar