Tocana cu crenvusti

de Lorra in Mancaruri cu carne, 4 Oct 2013 | 12454 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 5 cremwursti
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras
  • 1 lingura pasta tomate
  • patrunjel
  • ulei
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana cu crenvusti:

Se curata legumele, se toaca si se pun la calit in putin ulei si sare.

Intre timp se fierb cremwurstii.

Cand legumele s-au calit, se adauga cartofii taiati cubulete si apa cat sa-i acopere. Cand au fiert se pune pasta de tomate.

La final, se condimenteaza cu piper, se potriveste de sare si se adauga cremwurstii taiati felii.

Se mai lasa 5 min., se pune patrunjelul tocat marunt si se stinge focul.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu salata de varza cruda sau dupa preferinte.

2

Iese delicioasa si cu masline negre.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu crenvusti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]