Carne de porc cu rozmarin si cartofi la slow cooker Crock-Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 29 Oct 2019 | 6266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cateva felii de ceafa de porc si pulpa de porc
  • ulei de masline
  • rozmarin proaspat
  • boia dulce
  • piper
  • peperoncino
  • 3-4 cartofi mari
  • apa
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu rozmarin si cartofi la slow cooker Crock-Pot:

Carnea de porc se lasa peste noapte la marinat, cu ulei de masline, condimente dupa gust si frunze de rozmarin proaspat.

Se pun bucatiile marinate in vasul slow cookerului Crock-Pot, setam functia High pentru 3 ore, punem putina apa, acoperim vasul si lasam sa se pregateasca carnea.

Dupa 2 ore punem cartofii taiati in forma dorita, spalati sub jet de apa rece si scursi de zeama.

Se serveste cu mujdei de usturoi sau muraturi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu rozmarin si cartofi la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulou de post cu nuca, stafide si coaja de portocala confiata la slow cooker Crock-Pot