Carne de pui cu legume

de Andra_Constantinescu in Pui, 6 Feb 2015 | 4533 vizualizari

 

Nu prea imi place carnea de la puiul de tara, dar fiind la regim (si satula de ciorbe), pot sa spun ca am savurat din plin aceasta friptura. Si pentru ca a fost trimisa de mamaie special pentru mine, cu atat mai mult mi-a placut.
Si pentru ca am poftit la praz atunci cand am fost la cumparaturi, am adaugat si din ala.

 

INGREDIENTE

  • pieptul si pulpele de la un pui, fara piele;
  • un morcov;
  • o ceapa mica;
  • un dovlecel;
  • un cartof mare;
  • o jumatate de fir de praz;
  • doi ardei rosii;
  • o canuta de apa;
  • sare, dupa gust.
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de pui cu legume:

Se baga la cuptorul preincalzit, intr-un vas de yena, carnea sarata cu o canuta de apa si se acopera cu capacul. Cand este carnea facuta pe jumatate, se adauga legumele sarate si taiate in bucati mari. Inainte cu 15-20 de minute de a opri cuptorul, se ia capacul de pe vasul de yena pentru a se rumeni carnea. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume si orez basmati