Cartofi aromati la cuptor

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 24 Sep 2013 | 4570 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 125 gr unt
  • sare
  • piper
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aromati la cuptor:

Cartofii ii spalam si ii punem la fiert in apa rece cu sare pentru circa 10 minute.

Scurgem apa si lasam cartofii sa se raceasca.

Ii curatam de coaja si apoi ii taiem felii insa fara ajunge cu ,cutitul pana la capatul cartofului. ( Citisem la Miha o idee super :sa tinem cartoful intr-o lingura si astfel cutitul nu va taia cartoful pana la capat).

Separat topim untul si il amestecam cu mararul tocat marunt ,sare si piper.

Punem cartofii intr-o tava pentru cuptor unsa cu ulei .Turnam unt topit peste fiecare cartof.

Dam la cuptorul incins la 200 grade pana ce cartofii s-au copt.

Din cand in cand luam cu lingura din untul din tava si turnam peste cartofi.

Se servesc fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aromati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi acordeon