Pentru ca ne-a placut foarte mult varianta originala, am zis sa incerc si o alta varinta, de data aceasta cu carne! Foarte buni au iesit !:)
Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cubulete.
Ii punem la fiert in apa cu sare, iar din momentul in care incep sa fiarba ii lasam 10 minute.
Cepele le curatam, le spalam si le taiem feliute.
Punem ceapa la calit in uleiul incins, iar dupa ce s-a calit, adaugam snitelele de pui le taiem fasiute.
Lasam sa se caleasca impreuna timp de 1-2 minute.
Intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei punem cartofii, ceapa si pieptul de pui, presaram putina sare si amestecam.
Punem smantana peste ei, cascavalul dat de razatoarea cu ochiuri mari si dam la cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos deasupra.
Pofta buna!
1
Putem sa mai adaugam in plus: ardei, morcovi, ciuperci.